handelsbetingelser

TERMS OF SERVICE    PRIVACY POLICY   DELIVERY    RETURN  HANDELSBETINGELSER
 COOKIES

 

 


Leverings og betalingsinformation
_______________________________________________________________

 

Velkommen til TINDI webshop www.maureentindi.com. Ved handel på denne hjemmeside accepterer du automatisk overstående og nedenstående betingelser. Vi anbefaler derfor ar du læser betingelserne grundt igennem, inden du handler på TINDI webshop.  Gældende for www.maureentindi.com (herefter webshop, hjemmeside, ”vi”, ”os” eller ”vores”) leveres af TINDI, Svanholmsvej 12A, 1905 Frederiksberg C. Denmark CVR: 29558213. Tlf. nr. (+45) 53 761 648

En hver reference til ”dig” eller ”din” betyder dig som bruger af hjemmesiden.  

Nedenstående og overståenden salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra TINDI webshop www.maureentindi.com. Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem køber og www.maureentindi.com

_______________________________________________________________
Betaling af varen
_______________________________________________________________

 

Du kan bestille online på TINDI webshop www.maureentindi.com på det tidspunkt af døgnet du ønsker. Det kan dog ske, at vi lukker webbutikken grundet vedligeholdelse, eller der opstår utilsigtet fejl på hjemmesiden. Du kan kun foretage køb, når webbutikken er åben og tilgængelig.


For at handle TINDI webshop www.maureentindi.com skal du være fyldt 18 år og i besiddelse af et gyldigt betalingskort, som vi accepterer.  Er du under 18 år skal du have en juridisk grundlag for at indgå en aftale med os. 

Vi leverer ikke til postbokse. Vi kan kun gennemføre din ordre, hvis leveringsadressen er en privat adresse eller virksomhedsadresse. 

Vi forbeholder os ret til at annullere aftalen om køb uden at være ansvarlige for erstatning eller andre omkostninger. 

Det kan være hvis der er mistanke om bedrageri, strafbar handling eller anden ulovlig aktivitet

Du vælger de varer, du vil købe, og lægger dem i ”indkøbskurven”. Du kan helt frem til selve bestillingstidspunktet rette i indholdet af indkøbskurven, og du kan løbende tjekke indholdet samt prisen for varerne. 


Eventuelle ekstra betalinger for fx fragt vil først blive udregnet, umiddelbart inden du er klar til betale.
Når du er klar til at bestille, klikker du på "til betaling", hvor du indtaster dit navn, adresse, e-mail, tlf.nr., betalingsform og vælger leveringsform. 
Du kan ændre i indhold i indkøbskurven helt frem til, du bekræfter dit køb ved acceptere og gennemføre betalingen. Herefter går din ordre videre til butikken via www.maureentindi.com
Pengene bliver først trukket fra dit betalingskort, når købet er gennemført.

Kvittering for modtagelse af bestilling og ordrebekræftelse
Hver gang du bestiller en vare igennem TINDI, sender vi en ordrebekræftelse til dig som kunde. 

_______________________________________________________________
Leveringstidspunkt og transport
_______________________________________________________________


Levering af varer fra TINDI webshop www.maureentindi.com anses for sket, når kunden har fået varen udleveret. Alle bestillinger sendes med Post Nord, hvis ikke andet er aftalt særskilt mellem køber og www.maureentindi.com. Dette betyder at varerne sendes fra os indenfor ca. 1 - 3 hverdage efter modtaget ordre. Oplyste leveringstidspunkt er vejledende og kan således fraviges især i travle perioder, såsom under udsalg og ved juletid. Levering sker på købers adresse eller pakkeshop i Danmark med Post Nord.

_______________________________________________________________
Risikoen for varerne
_______________________________________________________________


Risikoen for varer overgår til køber når fortrydelsesretten på 14 dage fra modtagelsen er udløbet. Er varen blevet beskadiget eller forringet, efter at køberen har fået den i hænde, bevarer Kunden sin fortrydelsesret, hvis beskadigelsen eller forringelsen ikke skyldes uagtsomhed eller manglende omsorg fra hans side.
Det anbefales at gemme den originale emballage, da varen ved evt. reklamation eller skader anbefales returneret i original emballage.

_______________________________________________________________
14 dages fortrydelsesret
_______________________________________________________________


Du har ret til at fortryde dit køb inden 14 dage uden begrundelse. Fortrydelsesretten udløber 14 dage efter, varen er modtaget. Fortrydelsesretten løber fra den dag, du har modtaget varen. Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag forlænges fristen til den følgende hverdag. 

For at gøre fortrydelsesretten gældende, skal du ved en utvetydig erklæring give os meddelelse herom senest 14 dage efter modtagelsen af varen.
Du må efter modtagelsen alene håndtere varerne på en måde, så du kan fastslå varernes art, egenskaber og den måde, som de fungerer på.

_______________________________________________________________
Returnering
_______________________________________________________________


Hvis du fortryder købet, skal varerne tilbageleveres til adressen, hvor varen er sendt fra. Ved tilbagelevering bør du sørge for, at varerne er forsvarligt indpakket. Du har nemlig selv ansvaret for pakken/varerne, indtil vi modtager den. Gem derfor postkvittering samt evt. track and trace nummer. Du skal selv betale udgifterne ved tilbagelevering af varen, når du fortryder et køb.


VIGTIGT: 
Vi forventer, at du afsender varerne hurtigst muligt efter, du har givet besked om fortrydelse, og du skal sende dem retur senest 14 dage efter du har fortrudt. Husk at du skal vedlægge retursedlen der medfulgte ordren. 

Du skal returnere pakken til 

TINDI, Svanholmsvej 12A, 1905 Frederiksberg C. Danmark. 

Husk at få kvittering på afsendelse 

_______________________________________________________________
Tilbagebetaling
_______________________________________________________________


Når vi modtager varen, tjekker vi den, og du får tilbagebetalt det beløb, du har indbetalt til os ved købet. Beløbet bliver altid overført til samme betalingsmiddel, som du betalte købet med. Har du fx betalt med kort, tilbageføres købsbeløbet til det betalingskort, du brugte ved købet.

BEMÆRK: 
Du kan miste dit købsbeløb, helt eller delvist. Det sker, hvis varens værdi er forringet, fordi: 
-du reelt har taget varen i brug,
-den er blevet beskadiget, mens du havde ansvaret for den,
-du har håndteret varen på anden måde, end det var nødvendigt, for at du kunne fastslå varernes art, egenskaber og den måde, som de fungerer på.
-du har fjernet prismærker, infoskilte m.m.
-manglende eller ødelagt emballage.

_______________________________________________________________
2 års reklamationsret
_______________________________________________________________


Dit køb af omfattet af købeloven, herunder mangelreglerne. Det betyder, at du enten kan få en mangelfuld vare repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. 

Du skal kontakte os indenfor ”rimelig tid” 
Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Vi anbefaler, at du reklamerer så hurtigt som mulig, og inden for 2 måneder efter fejlen blev opdaget. 
Du kan reklamere ved at kontakte os via e-mail til: info@maureentindi.com eller telefonisk på Tlf. nr. (+45) 53 761 648


Afhængig af den konkrete situation vil du modtage de videre instrukser. 

Når du returnerer varen, bedes du samtidig så detaljeret som muligt oplyse, hvad problemet er. 

Ved berettiget reklamation refunderer vi rimelige fragtomkostninger. 
Er reklamationen berettiget, refunderer vi naturligvis dine rimelige fragtomkostninger til at sende varen retur til os. I modsat fald skal du selv afholde alle udgifter til transport, herunder vores fragtomkostninger til returnering af varen efter undersøgelse, ligesom vi kan opkræve dig et beløb på op til 150 kr. for undersøgelse af varen. 
Husk at varen altid skal sendes i forsvarlig emballage og få en kvittering for afsendelse. Du har nemlig selv ansvaret for pakken /varerne indtil vores modtagelse. Gem derfor postkvittering inkl. oplysning om fragtomkostninger samt evt. track and trace nummer. 

BEMÆRK! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

 

_______________________________________________________________
Levering
______________________________________________________________________________________________________________________________

Læs mere om vore leverings policy her

_______________________________________________________________

Gavekortskoder

_______________________________________________________________

Gavekortskoder udstedt af www.maureentindi.com har en gyldighed på 2 år fra udstedelsen. 

_______________________________________________________________
Pris og betaling
_______________________________________________________________

 

På TINDI webshop www.maureentindi.com er der mulighed for at betale med Visakort, Mastercard, American express Paypal. Alle priser hos TINDI webshop www.maureentindi.com er  angivet i DKK eksklusiv forsendelsesomkostninger, inklusiv den danske momssats (25%)

Vi forbeholder os ret til at ændre priser på hjemmesiden med øjeblikkelig virkning

_______________________________________________________________
 Lov og værneting
_______________________________________________________________

 

Køb af varer på www.maureentindi.com er undergivet dansk ret. Enhver tvist afgøres af de ordinære danske domstole.

_______________________________________________________________
Persondataloven
_______________________________________________________________

 

Indsamling af dine personlig oplysninger sker i ét eller flere af nedenstående tilfælde:

  • Når du køber varer online på www.maureentindi.com
  • Når du tilmelder dig vores nyhedsmail på www.maureentindi.com
  • Når du deltager i en af TINDI konkurrencer
  • Når du opretter en medlemskonto på www.maureentindi.com

De personlig oplysninger som vi indsamler kan eksempel omfatte

  •  navn
  • adresse, 
  • e-mailadresse,
  • telefon/mobilnummer
  • og lignende.

Vi foretager registreringen af overnævnte personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig, samt at kunne levere services, du har efterspurgt, som fx at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere din shopping oplevelse.


Ovenstående data bliver gemt med oplysninger om, hvilke varer du har købt, i 5 år fra udgangen af det regnskabsår, oplysningerne vedrører, jf. bogføringslovens § 10, hvorefter oplysningerne slettes.


Oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjepart, som udgangspunkt uden din tilladelse. Oplysninger til brug for vareleverance videregives dog til det af TINDI anvendte fragtfirma. I tilfælde af omstrukturering eller et helt eller delvist salg af virksomheden vil en eventuel videregivelse i en sådan forbindelse ske i overensstemmelse med den til enhver tid gældende lovgivning for behandling af personoplysninger.


I henhold til lovgivningen og under visse omstændigheder være nødvendigt at videregive oplysninger til offentlige myndigheder eller politiet. Eksempelvis i tilfælde af mistanke om kreditkortsvindel.

Indsigt

Som kunde har du mulighed for indsigt i vores registrering af data om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne om dette i lov om behandling af personoplysninger og henvendelse i forbindelse hermed rettes til:

TINDI, via e-mail: mail@maureentindi.com

_______________________________________________________________
Cookies
_______________________________________________________________

 

Cookies er en lille datafil, der anbringes på din computers harddisk /smartphone/tablet, når du besøger et website for at kunne holde styr på, hvad der sker under dit besøg. Den gør det muligt at genkende din computer/ IP-adress.

 

På www.maureentindi.com anvendes cookies med det formål at optimere hjemmesiden og dets funktionalitet, og dermed gør besøget så nemt som muligt for dig. En cookie er ikke et program og indeholder ikke virus.

Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer, hvordan afhænger af din browser. Se vejledning her.

 

 Ønsker du ikke at acceptere cookies, kan brugen afvises ved at ændre de relevante indstillinger i din browser. Være opmærksom på, at hvis du sletter eller blokerer cookies nåh du besøger www.maureentindi.com kan det ha betydning for din købsoplevelse. Du kan risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

 

Se detaljeret liste over cookies som anvendes af Shopify: Læs mere her

For yderligere nyttige oplysninger om cookies læs mere her

_______________________________________________________________
Databehandler
_______________________________________________________________

Dine personoplysninger overlades til vores samarbejdspartnere, som leverer ydelser på TINDI' s vegne, fx i forbindelse med udsendelse af teknisk drift, forbedring af hjemmesiden, udsendelse af nyhedsbreve samt målrettet markedsføring

 

 For yderligere information se venligst nedenstående links:

 

www.maureentindi.com er hostet på Shopify INC. De leverer vores online Webshop platform der muliggør salg til dig som kunde. For yderligere info se venligst nedenstående links: 

 

_______________________________________________________________
Klagemuligheder – oversigt og links:
_______________________________________________________________

 

Har du en klage over et produkt, købt i vores Webshop, kan der sendes en klage til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Link: www.forbrug.dk

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.

Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/
Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: info@maureentindi.com

_______________________________________________________________
Links til andre hjemmesider mv.
_______________________________________________________________

Vores hjemmeside kan indeholde links til andre websites eller integrerede websites. Vi er ikke ansvarlige for indholdet af andre selskabers websites eller deres praksis i forbindelse med indsamling af personlig oplysninger. Når du besøger andre websites, opfordres du til at læse indehaverens politik med hensyn til beskyttelse af personlige oplysninger samt andre relevante politikker.

_______________________________________________________________
Dansk ret
_______________________________________________________________

 

Enhver aftale indgået mellem os under anvendelse af disse betingelser er underlagt dansk ret. Enhver tvist som måtte opstå i forbindelse med vore aftale, herunder aftalens eksistens eller gyldighed, skal indbringes for en kompetent domstol i Danmark.

_______________________________________________________________
Ophavsret og trademarks
_______________________________________________________________

Varemærker, produktnavne, loger og titler, der fremkommer på hjemmesiden, er varemærker ejet af TINDI eller vores leverandører.

TINDI, eller vores leverandører, har ophavsretten til  alt indhold på hjemmesiden. Såsom, men ikke begrænset til, design, tekst, grafik, loger, video, gif, billeder, ikoner og lydklip sammensætningen heraf, softwarekomplikationer, kildekode og software tilhører TINDI, eller vores leverandører. Indholdet er beskyttet  nationalt såvel såvel internationalt gennem den danske ophavsretslov som internationale regler på området.

Hjemmesidens indhold må kun kopieres til eget private brug. Reproduktion, modificering, distribution, transmission, kopiering, fremvisning eller fremførelse er strengt forbudt.

Ydermere er det ikke tilladt bortset til eget privatbrug at kopiere, fremvise, downloade, distribuere, ændre, modificere, kopiere, gengive eller omformulere information, tekster, dokumenter eller andet materiale fra hjemmesiden eller enhver anden del af hjemmesiden uden udtrykkeligt samtykke fra TINDI, eller vores leverandører af de specifikke materialer og informationer mv.

Enhver gengivelse eller anvendelse af disse varemærker udgør en overtrædelse af ejerens rettigheder og er streg forbrudt.